Jaro na zahradě
+21
jirkan
tomq
Stanley_51
RadekS
JardaD
linesman2
MArtin16
Martinn
beny
janci
mejdlo
miroslav
radeku
ivik
Thaedhas
Grasswing
vanhelsing02
janýsková
Radim K
Diana Jerem
Rudolf M
25 posters
Strana 6 z 8
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Jaro na zahradě
Jinak ten pěstební stůj je super, líbí se mi, že je v rovině, muselo to dát dost práce .
Dnešní noc přinesla -2,7°C, ale je to nějaký divný mráz, protože basja mají listy v pořádku..
Ráno pak přineslo metelici s hezkým výhledem z okna..
Dneska asi pár rostlin uklidíme, hlavně pokojovky, další mrazivou noc by asi nedaly .
Dnešní noc přinesla -2,7°C, ale je to nějaký divný mráz, protože basja mají listy v pořádku..
Ráno pak přineslo metelici s hezkým výhledem z okna..
Dneska asi pár rostlin uklidíme, hlavně pokojovky, další mrazivou noc by asi nedaly .
Díky, jeden dvoumetrový díl stolu vyjde asi na tři stovky (polykarbonát na střeše mám zdarma) a je to za odpoledne hotový.
To je pěkná nadílka. U mě to poletuje (zatím) mnohem skromněji. "divný mráz", to bude ten správný pojem. To vysvětluje, že je ráno námraza, ale škraloup ledu na vodě není.
To je pěkná nadílka. U mě to poletuje (zatím) mnohem skromněji. "divný mráz", to bude ten správný pojem. To vysvětluje, že je ráno námraza, ale škraloup ledu na vodě není.
beny- Poèet pøíspìvkù : 1518
Krásná jarní fotka
mejdlo- Poèet pøíspìvkù : 373
beny napsal:Díky, jeden dvoumetrový díl stolu vyjde asi na tři stovky (polykarbonát na střeše mám zdarma) a je to za odpoledne hotový.
presne, u mňa to isté, a ta námraza na skle bola dosť silná!
MArtin16- Poèet pøíspìvkù : 157
jirkan- Poèet pøíspìvkù : 245
Jirko to je parádní! Už ses rozrostl i mimo zahradu . A napočítal jsem celkem 4 různé kočky, to mi připomíná mojí zahradu, občas nejde udělat fotka tak, aby tam nějaká kočka nebyla.
Líbí se mi hlavně ty dactylifery, u nás jsou v takové kondici a velikosti nesehnatelné .
Líbí se mi hlavně ty dactylifery, u nás jsou v takové kondici a velikosti nesehnatelné .
Paráda, Martine.
beny- Poèet pøíspìvkù : 1518
Díky!Na poslední fotce je vidět,že opožděný květ vyráží dole hned ze stejného místa jak kvetl loni.Je to samice.To mi ještě nikdy žádná samičí rostlina neudělala.
Martinn- Poèet pøíspìvkù : 586
konečně mi kvete trifoliáta, je to poprvé od výsadby po 3 letech, mám velikou radost..
Zároveň jsem ještě trochu vyplepšil moji mexickou skalku...
Zároveň jsem ještě trochu vyplepšil moji mexickou skalku...
RadekS- Poèet pøíspìvkù : 462
další přírůsty do rodiny...
Tak jsem rozhodl přidat k těm krásným jarním fotkám reálné jarní fotky po krupobití na Kladensku.. radím všem, aby si o víkendu dali bacha,protože tam, kam přijde krupobití, tam to nebude sranda...
To je fakt síla . A ještě to není všechno, už jsem to párkrát viděl, třeba Lešnerovi se to také stalo, že po silném krupobití, mu začaly vyhnívat palmy. Díky extrémnímu teplotnímu skoku, kdy po horkém dni zůstane delší dobu na zemi nebo v palmách ležet větší vrstva ledových krup
o kroupách ani nemluv, budu muset zrusit asi 400 salátů
miroslav- Poèet pøíspìvkù : 219
Fakt smutný, ale holt reálný pohled, Radku . Jinak hlídej, jestli Ti nebudou nahnívat palmy po těch kroupách, sice se s tím asi nedá nic už udělat, ale aspoň pro příště se před tím dá varovat a palmy zakrýt, pokud budou hrozit bouřky. Jedna věc je poničení listů, ale pokud by to měly zase odnést i srdíčka palem, to už by bylo horší.
Radim K- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1024
vertikulator
Nikdy jsem si neporizovala vertikulator, ale ted vybiram a zaujal me hlavne svou cenou tento - https://www.naradi-vesely.cz/vertikutator-ev3213.html co na neho rikate? Ma cenu kupovat takovyto z rady nejlevnejsich?
lenkaskar- Poèet pøíspìvkù : 1
Já mám ještě o polovinu levnější z Lidla a slouží mi už roky. Na tom není co zkazit, hlavně aby měl výměnné nože - řezací a vyčesávací.
Když dnes bylo tak nádherně, tak jsem si to neodpustil a nafotil nějaké jarní fotky. Většinu kytek jsem přesadil do nových, větších květináčů a zbytek pak o víkendu.
picture upload upload images free
picture upload upload images free
A já už si říkal, jestli jsi se na to nevybod . Všechno vypadá po zimě dost zdravě .
Radim K- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1024
No "zdravě" Trachýk "Rudim" je to poleno strčený vzádu Prostě -18 °C ho moc nepotěšilo, tak čekám co z toho bude. Je v květináči a pokud se z toho dostane, tak v něm asi už i zůstane. No a další průs..švih je Yucca, které z nějakého neznámého důvodu začala nahnívat jedna hlava, kterou jsem pak omylem urazil, když jsem jí vytahoval ven a i malé Yucce vyhnily skoro všechny hlavy, tak nevím co to letos s něma bylo, normálně nemívají se zimováním problém. Ale jinak to vypadá letos celkem nadějně. Dnes pomalu letní den, prostě paráda.
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» zimování fíkovníků - zima i jaro!!!!!
» Zima na zahradě
» Léto na zahradě
» Podzim na zahradě
» Škodliví hlodavci, aneb buďme vděční za kočky na zahradě
» Zima na zahradě
» Léto na zahradě
» Podzim na zahradě
» Škodliví hlodavci, aneb buďme vděční za kočky na zahradě