Jaro na zahradě
+21
jirkan
tomq
Stanley_51
RadekS
JardaD
linesman2
MArtin16
Martinn
beny
janci
mejdlo
miroslav
radeku
ivik
Thaedhas
Grasswing
vanhelsing02
janýsková
Radim K
Diana Jerem
Rudolf M
25 posters
Strana 5 z 8
Strana 5 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Jaro na zahradě
Dnes soudím, že suché nebyly. Dodatečně jsem si vzpomněl, že jsem podobný zážitek měl i u metasekvoje.
beny- Poèet pøíspìvkù : 1518
dopadlo to dobře vše v perfektním stavu snad to tak i zůstane.
post img
free uploader
screen shot
upload a picture
how to do a screen shot
how to do a screen shot
image search
photo sharing websites
image host
image hosting
greenshot
upload images free
free upload
free image host
upload image free
screenshot software
free image uploading
image sharing
image hosting more than 5mb
image upload with preview
upload images
free picture upload
how to take a screenshot on a pc
free image uploading
picture share
upload picture
free image hosting
post img
free uploader
screen shot
upload a picture
how to do a screen shot
how to do a screen shot
image search
photo sharing websites
image host
image hosting
greenshot
upload images free
free upload
free image host
upload image free
screenshot software
free image uploading
image sharing
image hosting more than 5mb
image upload with preview
upload images
free picture upload
how to take a screenshot on a pc
free image uploading
picture share
upload picture
free image hosting
Martinn- Poèet pøíspìvkù : 586
Rudo,tomu říkám zázemí pro rostliny.Pěkné banánovníky!
Martine, fakt krása..!! zkus ještě prosím hodit nějaký fotky datlovníku do sekce phoenix... bude pěkné se podívat, jak ti vyrostl...
RadekS- Poèet pøíspìvkù : 462
Martine to je zcela dokonalé. Ty společné kryty jsou velmi inspirující...
Budedš letos přidávat nějaký další kryt (novou výsadbu)?
Budedš letos přidávat nějaký další kryt (novou výsadbu)?
Také se přidávám do zástupu gratulantů . Moc pěkné Martine! Koukám, že pořád dosazuješ další .
Díky!!Radku hodím to tam asi začátkem příštího týdne.Libore v zemi je nově 2xT.wagnerianus,Ch.humilis,Ch.humilis cerifera,Ch.humilis vulcano a J.chilensis. Plánují letos udělat dva nové kryty a dva další budu muset přistavět na výšku.Ještě bych chtěl letos osázet druhou díru mezi faxoniany a fortuneie.Nechci se ,ale unáhlit počkám ještě tak měsíc kdyby byla nějaká mimořádná rostlina na obzoru.
Tak to je pěkné rozšíření... Po kolika kusech jsi je rozplánoval do krytů?
Před časem jsi někde psal, že už nechceš moc zvyšovat počet krytů....
Já to celkem chápu, taky jsem vymyslel další výsadbu. I když Butie zase letos nebyly, ledaže bych zkusil něco od Komínka, ale do toho se mě moc nechce. Uvidím, jak u Lešnera.
Před časem jsi někde psal, že už nechceš moc zvyšovat počet krytů....
Já to celkem chápu, taky jsem vymyslel další výsadbu. I když Butie zase letos nebyly, ledaže bych zkusil něco od Komínka, ale do toho se mě moc nechce. Uvidím, jak u Lešnera.
Tady u toho co jsem letos vysadil tak bude jen jeden kryt.Uchytím ho až na zídce ať mají rostliny maximum místa.Ještě musím pořádně vyštěrkovat okolí zídky aby nezatíkalo k Jubaei (nemá moc ráda vodu).Možná ještě oddělám ceriferu uvidím jak to tam bude vypadat časem.
Martine, opožděně také gratuluji k úspěšnému přezimování, vypadá to fakt bezvadně . Přežili Ti i všechny Agave? Mě letos odešla obří A. ovatifolia normálně v květináči a na stejném zimovišti, jako zimovala loni a předloni, teplota tam nešla pod nulu . A to ještě na podzim jsem si hlídal, aby všem Agavím a jukám konečně oschl substrát, než je tam strčím. Fakt nechápu.
Na druhou stranu v loňské výsadbě juk a Agaví u Rudy přežilo úplně vše bez jediného flíčku, dokonce i Yucca madrensis nebo Agave toumeyana var. bella. To taky nechápu .
Existuje ještě Maďar, jak jednu dobu prodával juky a agave za dobré ceny? Znáte na něj web?
Na druhou stranu v loňské výsadbě juk a Agaví u Rudy přežilo úplně vše bez jediného flíčku, dokonce i Yucca madrensis nebo Agave toumeyana var. bella. To taky nechápu .
Existuje ještě Maďar, jak jednu dobu prodával juky a agave za dobré ceny? Znáte na něj web?
Radim K- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 1024
Ano,existuje.. www.palmakert.hu
RadekS- Poèet pøíspìvkù : 462
na palmy nekoukejte, po zasazení loni vypověděla závlaha, ale už se rozjely
Foceno telefonem, nouzovkou, svůj jsem utopila (v záchodě), příště už budou lepší
ivik- Poèet pøíspìvkù : 146
No ten průšvih se závlahami to je dost problém (řešit to nějak na dálku). Navíc tam asi voda nebude nejlevnější. Ještě že nám tady občas zaprší...
Jednou jsi, Ivíku, psala, že sázení kytiček na zahradě není ve Španělsku tak rozšířené, jako u nás. Na pár fotkách je vidět za plot a u sousedů to na žádnou výsadbu nevypadá, že?
Já se přes víkend zabavil dokončením výsadby na novém vřesovišti. Trocha děště by se nyní hodila...
Jednou jsi, Ivíku, psala, že sázení kytiček na zahradě není ve Španělsku tak rozšířené, jako u nás. Na pár fotkách je vidět za plot a u sousedů to na žádnou výsadbu nevypadá, že?
Já se přes víkend zabavil dokončením výsadby na novém vřesovišti. Trocha děště by se nyní hodila...
Radime,přežily mi všechny Agave.Imre prodává hodně juky atd.na ebay.de má tam toho hodně a dá se s ním docela mluit o cenách.
Tady je pár fotek jak to dopadlo.
image hosting over 5mb
image hosting above 5 mb
free picture upload
free image host
Tady je pár fotek jak to dopadlo.
image hosting over 5mb
image hosting above 5 mb
free picture upload
free image host
teda ta červená je ale hustá!
miroslav- Poèet pøíspìvkù : 219
rozmarýn letos krásně kvete, škoda že jsem ho před zimou ostříhal, loni kvetl poprvé ale zdaleka ne tolik
upload pics
upload pics
tomq- Poèet pøíspìvkù : 16
Díky za pochvalu. Příští rok už bych chtěl alespoň některé Kamelie vysadit volně (na zimu domeček). Takhle v dílně to není ono.
Dnes jsem po ránu vyběhl s foťákem. Jinovatka byla i ve výšce 2 metrů, takže první vlna kvetení magnólií asi tímto končí. Tak jsem fotil, než to zhnědne.
Začal jsem jinovatkou na novém vřesovišti a dokumentací stavu prací na pěstebním stolu.
Dnes jsem po ránu vyběhl s foťákem. Jinovatka byla i ve výšce 2 metrů, takže první vlna kvetení magnólií asi tímto končí. Tak jsem fotil, než to zhnědne.
Začal jsem jinovatkou na novém vřesovišti a dokumentací stavu prací na pěstebním stolu.
tomq: pěkně kvete, to je nějaká mrazuodolnější odrůda nebo prostě klasický rozmarýn?
Beny, vypadá to pěkně, ona se nakonec i ta jinovatka k vřesovišti jaksi hodí. Taková šumavská slať . A také nám krásně kvete dřišťál (u Tebe je to asi verruculosa nebo x stenophylla?) Darwinův. Měl by mít nejlepší plody ze všech dřišťálů .
Beny, vypadá to pěkně, ona se nakonec i ta jinovatka k vřesovišti jaksi hodí. Taková šumavská slať . A také nám krásně kvete dřišťál (u Tebe je to asi verruculosa nebo x stenophylla?) Darwinův. Měl by mít nejlepší plody ze všech dřišťálů .
Radim K- Admin
Radime, to je x lologensis Mystery Fire. A je tam vyfocená ta malá panašovaná Akuba, co jsem o ni Rudovi psal.
Ahá, tak teď čtu, že je to kříženec s Darwinem. Jak budou zrát, tak je u Tebe ochutnám .
Jojo, ta aukuba Ti roste pěkně, je to hrozně vděčná kytka do stínu . Jak to, že ji ještě nemáš v zemi?
Jojo, ta aukuba Ti roste pěkně, je to hrozně vděčná kytka do stínu . Jak to, že ji ještě nemáš v zemi?
Radim K- Admin
Jo tam vedle Aukuby ten prcek, nevěděl jsem, že jsi si jí i koupil . Ten název mě trochu zmátl, byl jako pro Hlošinu .
No já jsem psal, že má listy vybarvené jako Hlošina. Za 45,-Kč jsem ji tam nemohl nechat....
Strana 5 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» zimování fíkovníků - zima i jaro!!!!!
» Zima na zahradě
» Léto na zahradě
» Podzim na zahradě
» Škodliví hlodavci, aneb buďme vděční za kočky na zahradě
» Zima na zahradě
» Léto na zahradě
» Podzim na zahradě
» Škodliví hlodavci, aneb buďme vděční za kočky na zahradě