Nový rok 2018
3 posters
Strana 1 z 1
Re: Nový rok 2018
No Tropičáci, mně by dost zajímalo, jestli už je v dohledné době zprovoznění vyhledávání na stránkách... protože hledání v různých kategoriích (zejména když nemáte ani potuchy do které kategorie rostlina kterou hledáte vlastně patří) je o nervy, a možná to i dos lidí odradí, pokud jdou po něčem konkrétním...
Bylo to slíbeno už loni, jak to vypadá teď...?
Bylo to slíbeno už loni, jak to vypadá teď...?
Moony- Poèet pøíspìvkù : 83
Ještě musím doplnit svůj předchozí příspěvek - mám samozřejmě na mysli vyhledávání v eshopu, ne na stránkách fóra - v tohle jsem se vyjádřila nepřesně.
Moony- Poèet pøíspìvkù : 83
Chcete si vydělat legálně hodně peněz? Vymyslete originální verzi e-shopu, třeba Prestashop a každý měsíc vydávejte aktualizaci opravující chyby, potom každý rok vydejte jeho novou verzi celého systému a každé 3 roky tu nejstarší verzi přestaňte podporovat . Zhruba takto vypadá náš současný e-shop, jeho záchrana je nereálná, protože je příliš starý a není na něj už podpora. Většina chyb je tak již neopravitelná.
S novým e-shopem to není jednoduché, aktuálně hledáme někoho, kdo s novou verzí Prestashopu umí a pomohl by nám to rozjet, protože je bezva když si koupíte nový e-shop, který je tak složitý že i s návodem tam neumíte . Já spíše jen doufám, nevím to, že by se mohly nové prodejní stránky rozjet v následujících měsících. S tím, že staré stránky se postupně budou muset zrušit úplně a všechna data informativního charakteru, včetně fotek, se budou muset opět ručně přeházet na nový web. Takže by časem měly být 2 stránky, tropik.cz a tropik-eshop.cz.
Až se dají věci do pohybu, včas se detailně dozvíte tuto radostnou událost .
S novým e-shopem to není jednoduché, aktuálně hledáme někoho, kdo s novou verzí Prestashopu umí a pomohl by nám to rozjet, protože je bezva když si koupíte nový e-shop, který je tak složitý že i s návodem tam neumíte . Já spíše jen doufám, nevím to, že by se mohly nové prodejní stránky rozjet v následujících měsících. S tím, že staré stránky se postupně budou muset zrušit úplně a všechna data informativního charakteru, včetně fotek, se budou muset opět ručně přeházet na nový web. Takže by časem měly být 2 stránky, tropik.cz a tropik-eshop.cz.
Až se dají věci do pohybu, včas se detailně dozvíte tuto radostnou událost .
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra:
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru