Babice srpen 2016
+2
mejdlo
beny
6 posters
Strana 1 z 1
Re: Babice srpen 2016
Krásná podívaná.
mejdlo- Poèet pøíspìvkù : 373
Díky za fotky, už jsem myslel, že si je necháš pro sebe a vstřebají se do počítače .
Super subtropická zahrada, výsadba Dicksonie u vchodu, je úchvatná. Hezky to vše vyrostlo, snad jen Trachy mají na muj vkus málo listů .
Super subtropická zahrada, výsadba Dicksonie u vchodu, je úchvatná. Hezky to vše vyrostlo, snad jen Trachy mají na muj vkus málo listů .
Zdar,tak jsem v sobotu navštívil Babice.Bylo zase příjemné se podívat na záplavu rostlin,popovídat s paní Molkovou i s panem Molkem?Má krásné juky,trachy fortu.wagnery,bohužel další palmy,mají teprve na cestě,tento týden mají prej dojed.Takže to mě trochu mrzelo,ale to nevadí,klidně pojedu zase,ale ted máme teda problém v ramci cestování,ohledně okresu,takže uvidíme kdy budeme moct.Odvezl jsem si jen nějaké bambusy a přítelkyni se líbí agave,tak bude sázet :DCož mě potěšilo.Zmínil jsem se o foru a pozdravoval od Vás :)Tak se usmívala
Tom78- Poèet pøíspìvkù : 358
To jsme se tam možná minuli, já tam byl v sobotu pro rostráty.
Petr- Poèet pøíspìvkù : 43
:DTy má moc hezké,jsem tam byl s přítelkyní asi od 9.20 do 10.30cca Byl tam zrovna pán s paní,a pak jeden kluk pro bambusy a jeden co prej ráno volal,jsem zaslech jak říká p.Molkové..a dál nevim,čuměl jsem na rostliny
Tak ten co ráno volal, tak to jsem se s ní bavil já. Ty juky měla parádní, nakonec jsem vybral tu nejrobustnější. Jak se otevřou okresy, pojedu se ženou znovu. Někdo tam něčeho měl plný vozík, tos byl asi ty s přítelkyní
Petr- Poèet pøíspìvkù : 43
Tak to asi vím,ale to jsme my nebyli,jo kupovali hodně,paní byla silnější postavy,také vypadali,že jsou velcí nadšenci.)Tak třeba příště.Chtěl jsem vidět,ale naživo jiné palmy,no tak jsou teprve na cestě...Tak teď,velice nikam...
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: