Rod Jubaea
+16
vakousi
Kedar
RadekS
axelsh
berberis
ivik
beny
mejdlo
Stanley_51
Radim K
Martinn
JardaD
plautus
Thaedhas
Munzar V.
Rudolf M
20 posters
Strana 11 z 11
Strana 11 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Tom78- Poèet pøíspìvkù : 358
Rudolf M likes this post
Re: Rod Jubaea
Ještě dotaz,kdyby,jste nyní sázeli,jakou by jste udělali velkou dírku pro jubinu?
díky
díky
Pěkná, tak akorát
Já už jsem odpověděl, nemá cenu vrtat do půdního profilu a narušovat kapiláry nějakým nesmyslem, když si ty kořeny palem stejně udělají co chtějí.. Jestli chceš něco vykopat, tak udělej díru 3x3x1 m a namíchej pískovou ornici se štěrkem a balvany, to by smysl mělo. Pokud je to na tebe moc, vykopej díru o velikosti květináče +5 cm a po zasazení jí zasypej hlínou z výkopu, práce na 10 minut, náklady 0 Kč, efekt stejný, výsledek stejný .
Já už jsem odpověděl, nemá cenu vrtat do půdního profilu a narušovat kapiláry nějakým nesmyslem, když si ty kořeny palem stejně udělají co chtějí.. Jestli chceš něco vykopat, tak udělej díru 3x3x1 m a namíchej pískovou ornici se štěrkem a balvany, to by smysl mělo. Pokud je to na tebe moc, vykopej díru o velikosti květináče +5 cm a po zasazení jí zasypej hlínou z výkopu, práce na 10 minut, náklady 0 Kč, efekt stejný, výsledek stejný .
Tak bazén kopat nebudu,nějaký výkop si udělám,podstatě jsem začal v sobotu, jasno+20st.do země šly nějaké věci +T.tesan..pak změna v podobě vichru,deště a ochlazení,sak je březen....Ale hlasí skvělé počasí,to půjde
Díky moc za debatu.Jsem moc rád,že nějakou tu jubinu nakonec mám.
Pokokuju po Butii.... v neděli jedu popít na JM tak to vezmu přes zahradu do Přibic
Díky moc za debatu.Jsem moc rád,že nějakou tu jubinu nakonec mám.
Pokokuju po Butii.... v neděli jedu popít na JM tak to vezmu přes zahradu do Přibic
měl jsem jich asi 17 a všechny chcíply. Další už jsem nezkoušel. je ale fakt, že to bylo ještě v rašelinovém substrátu.
beny- Poèet pøíspìvkù : 1517
Strana 11 z 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Strana 11 z 11
Povolení tohoto fóra: